Salutare!
Avand la dispozitie o mini-vacanta de Pasti si in Bucuresti anuntandu-se vreme urata am decis pe loc ca trebuie sa plec in... rodaj :P Am denumit aceasta plecare mai expresiv astfel : "Fuga dupa soare"...
Prima tinta din traseu a fost stabilita prin urmarirea datelor meteo on-line, de unde am tras concluzia ca inspre Timisoara o sa fie tare "fain". Zis si facut... bagaje, startul a fost luat duminica dupa-amiaza pe 27.04 avand la activ d-abia vreo 350 de km. Ca sa nu va tin prea mult cu povestiri de genul ca masina e bestiala, cand limuzina, cand racheta, o sa va enumar locatiile prin care am trecut ajungand sa am acum pe bord venerabilul kilometraj "de rodaj" de 2700 de km "reali"
Traseul urmat a fost cam asa:
27.04 : Bucuresti - Pitesti - Ramnicu-Valcea - Sibiu - Deva
28.04 : Deva - Lugoj - Timisoara - Arad - Oradea - Cluj
29.04 : Cluj - Turda - Tg. Mures - Sighisoara - Brasov - Tg. Secuiesc
30.04 : Tg. Secuiesc - Balvanyos - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Piatra Neamt - Bacau
01.05 : Bacau - Adjud - Marasesti - Focsani - Ramnicu Sarat - Buzau - Brasov - Balvanyos
02.05 - 04.05 : "odihna" [vorba vine] la Balvanyos cu prietenii - plecat spre Bucuresti pe ruta Tg. Secuiesc - Prejmer [ca sa nu mai intru in Brasov iar] - Buzau - Bucuresti... doar ca sa nu trec pe DN1...
Am incercat sa nu ma "abat" prin locurile prin care am fost, dar la Balvanyos tot timpul m-am simtit bine

Masinuta s-a comportat absolut exemplar, merge impecabil, ce sa mai... sunt terminat dupa ea

Am incercat sa o feresc de drumuri proaste, dar nu am reusit tot timpul - printre aceste drumuri enumar:
- iesirea din Brasov spre Tg. Secuiesc [spre Bacau] pana pe la jumatate [satul Chichis] mi se pare super de kk - nu e asa rea, dar pe mine ma doare inima cand merg cu orice masina pe un drum mai prost, facea masina ca trenul si ziceai ca am pana - tot pe ruta spre Balvanyos, nu prea imi place drumul prin Sf. Gheorghe si nici pe cealalta parte de la Tg. Secuiesc incolo - tot prin zona, nu va recomand drumul spre Lacul Sf. Ana...
- drumul de pe langa Miercurea Ciuc si portiuni de pe serpentinele inspre Lacul Rosu si o bucata absolut impracticabila intre Lacul Rosu si Cheile Bicazului
La capitolul "spontane" nu prea am retinut multe masini, mai ales ca unii soferi nu prea raspund la salut, dar:
- prin Bucuresti la Unirii m-am salutat cu un 5D negru, nu am retinut numarul
- am vazut parcat in Cluj un 5D negru cu TUX parca la numar, o fi tot cel de mai sus?
- la Balvanyos... s-a parcat DOC in padocul unde era si a mea

si am mai vazut si un 5D Champagne parca YSN
- la intoarcere am vazut un sedan Red Pearl de IS cu VOL la numar, dar nu era pasionat pustiul... :roll:
Nu mai stiu ce sa va mai povestesc, pentru ca deja sunt foarte obosit...
Sper sa va placa si pozele - nu am apucat sa fac prea multe - o selectie doar cu personajul principal al topicului puteti vedea chiar
A I C I... sper sa va placa...
PS: Uitasem si de consum - cel general arata acum 7, dar d'abia am ajuns in Bucuresti... Inca nu stiu ce consum o sa ating la noi, dar sunt fericit ca la un moment dat parca de la Sighisoara spre Brasov, noapte fiind si aflandu-ma in spatele unui tir ce mergea lejer, am vazut si un consum mediu de 5.5

Acum spre servici consumul mediu la dupa ~ 100 km este pe la 8.5...
Benzina pe care a vazut-o a fost eFix 95, in afara de primul plin pe care obligat l-am pus cu MOL de sub Podul Grant... stiti voi :P
Bafta,
Adi. :wink: