Salutare.
Nu am mai scris de mult pentru ca am renuntat sa merg cu CR-V-ul in capitala

...motivele le stiti bine si fiecare v-ati lovit de ele din pacate.
Capac mi-a pus faptul ca saptamana trecuta mi-am gasit actuala masina lovita la bara din spate (nu rau) in parcare.
Masina sta acum frumos in garaj, am spalat-o, e ca noua

.
I-am pus barele pe ea, cele din promotie, cei de la Honda Valcea (Elcoprest Motors) au fost foarte amabili: mi-au luat masina de acasa, au montat barele si mi-au adus-o inapoi pentru ca eu nu eram la Valcea.
Saptamana viitoare o sa va arat si niste poze pentru cei interesati, pe mine personal nu prea ma incanta, sunt negre si nu au nimic special (bine ca se potrivesc cu coloarea masinii).
Nu am condus-o, sper sa nu faca (si mai mult) zgomot sau sa ma deranjeze cand merg cu plafonul panoramic deschis...
Ryloy, nu te-am sunat pentru ca nu stiu ce am facut cu nr. tau si oricum nu aveam ce sa-ti arat, dar daca ai un drum la Valcea cu cea mai mare placere.
Si inca ceva, pentru ca in weekendul asta am murit de nervi (si cativa hondari merg asa):
"Art.108. Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează: ..... b) 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte: ..... 8. folosirea
luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă.