Go Back   Hondafan > My HONDA > My CR-V > CR-V 2006-

Notices

Reply

Thread Tools
Old 13-04-10, 17:06   #271
FLORIN CRISTEA
Senior Member
IMA

FLORIN CRISTEA's Avatar

FLORIN CRISTEA is an unknown quantity at this point

Send a message via MSN to FLORIN CRISTEA Send a message via Yahoo to FLORIN CRISTEA Send a message via Skype™ to FLORIN CRISTEA

Daca iei modelul cu pager ...si nu esti foarte departe de ea.....eu am probat etaj 10 la bloc..ce e drept pe partea cu masina.... te vede....bate pana acolo. Problema este ca daca ti-a aruncat placinta si a fugit nu ai ce sa-i faci. Pager e bun pentru intentia clara de furt....cad se invarte pe langa ea.....evident trebuie sa ai si perimetric...senzor de soc.....depinde ce vrei.....te duci la 1500 ron .
FLORIN CRISTEA is offline   Reply With Quote
Old 19-04-10, 11:07   #272
WillyCR-VFAN
Senior Member
VTEC

WillyCR-VFAN's Avatar

WillyCR-VFAN is on a distinguished road

Send a message via Yahoo to WillyCR-VFAN

Ideea cu pagerul e buna + o bata de baseball + viteza de reactie si e liniste si disciplina..ai mai avut necazuri cu vreun tampit ?
WillyCR-VFAN is offline   Reply With Quote
Old 16-05-10, 19:30   #273
catalind
Senior Member
PGM-FI

catalind's Avatar

catalind is on a distinguished road

Lightbulb primavara

Salutare.
Nu am mai scris de mult pentru ca am renuntat sa merg cu CR-V-ul in capitala ...motivele le stiti bine si fiecare v-ati lovit de ele din pacate.
Capac mi-a pus faptul ca saptamana trecuta mi-am gasit actuala masina lovita la bara din spate (nu rau) in parcare.
Masina sta acum frumos in garaj, am spalat-o, e ca noua .
I-am pus barele pe ea, cele din promotie, cei de la Honda Valcea (Elcoprest Motors) au fost foarte amabili: mi-au luat masina de acasa, au montat barele si mi-au adus-o inapoi pentru ca eu nu eram la Valcea.
Saptamana viitoare o sa va arat si niste poze pentru cei interesati, pe mine personal nu prea ma incanta, sunt negre si nu au nimic special (bine ca se potrivesc cu coloarea masinii).
Nu am condus-o, sper sa nu faca (si mai mult) zgomot sau sa ma deranjeze cand merg cu plafonul panoramic deschis...
Ryloy, nu te-am sunat pentru ca nu stiu ce am facut cu nr. tau si oricum nu aveam ce sa-ti arat, dar daca ai un drum la Valcea cu cea mai mare placere.
Si inca ceva, pentru ca in weekendul asta am murit de nervi (si cativa hondari merg asa):
"Art.108. Săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lāngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează: ..... b) 3 puncte de penalizare pentru săvārşirea următoarelor fapte: ..... 8. folosirea luminilor de ceaţă īn alte condiţii decāt pe timp de ceaţă.

'08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!
catalind is offline   Reply With Quote
Old 16-05-10, 19:38   #274
FLORIN CRISTEA
Senior Member
IMA

FLORIN CRISTEA's Avatar

FLORIN CRISTEA is an unknown quantity at this point

Send a message via MSN to FLORIN CRISTEA Send a message via Yahoo to FLORIN CRISTEA Send a message via Skype™ to FLORIN CRISTEA

Tu nu ai vazut Cata ca aia care merg cu luminile de ceata fara sa fie nevoie sunt luati in " balon " si aici pe forum....mai sunt unii care pe ceata au pus xenon..daca au aprins si faza scurta cu xenon si ceata cu xenon pe vreme clara....e deranj mare..
Afara e la fel....faza scurta in mers..ceata cand e ceata....
Pa.
FLORIN CRISTEA is offline   Reply With Quote
Old 16-05-10, 19:40   #275
WillyCR-VFAN
Senior Member
VTEC

WillyCR-VFAN's Avatar

WillyCR-VFAN is on a distinguished road

Send a message via Yahoo to WillyCR-VFAN

Aici ai dreptate, e multa ceata in capul unora!
WillyCR-VFAN is offline   Reply With Quote
Old 31-05-10, 20:30   #276
catalind
Senior Member
PGM-FI

catalind's Avatar

catalind is on a distinguished road

Smile

Tocmai am scos masina din garaj...se prafuise putin, iar ploaia m-a ajutat sa o curat si mai repede...arata de parca ieri am luat-o .
Regret sa aud ca tot mai multi colegi se plang de disparitia unor elemente, asa ca am hotarat sa o mai menajez...o mai tin acasa, in garaj la Valcea.
Pozele cu barele pe care le-am promis...sunt proaspete dar facute cu telefonul.
Astept urmatoarea intalnire ca nu ne-am mai vazut de ceva timp.
Numai bine!

'08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!
catalind is offline   Reply With Quote
Old 03-06-10, 18:11   #277
scarface93
Junior Member
CVCC

scarface93's Avatar

scarface93 is on a distinguished road

Mi-ar placea si mie "bare"! De unde le-ati cumparat? Cat costa? Va multumesc, Posea G.

Tags
black, cr-v, executive, honda, valcea

Thread Tools

Posting Rules