Go Back   Hondafan > HONDA - AUTOMOBILE > Honda Civic

Notices

Honda Civic Discutii despre modelul de clasa compacta din gama Honda

Reply

Thread Tools
Old 09-02-10, 17:28   #281
LittleM@n
Senior Member
VTEC

LittleM@n's Avatar

LittleM@n is on a distinguished road

Send a message via Yahoo to LittleM@n

Quote:
Originally Posted by Doc View Post
La farurile ce vin cu reglaj automat, nu ai ce sa modifici cu surubelnita. Reglajul se face din soft, mergi in service-ul Honda si verificarea ti-o face pe tester.
la honda asa o fi, la mazda si la subaru au surubele de reglaj ca la orice far si o poti face manual, ca sa nu mai zic de toyota avensis de exemplu, unde farul de xenon este la fel cu cel de halogen

@totolino: le pui pe 0 si le dai mai jos un pic din surubel, atat cat sa vezi bine dar nici sa nu bata atat de departe si aia e

Last edited by LittleM@n; 09-02-10 at 17:44..
LittleM@n is offline   Reply With Quote
Old 13-02-10, 11:21   #282
civicfan
Member
Hondamatic

civicfan's Avatar

civicfan is on a distinguished road

Nu se pune problema in oras sa deranjeze pe cineva farurile. Se intampla doar in afara orasului si in general cand e unul la mare distanta in fata ta. Totusi asa cum a spus cineva mai sus sunt unii care nu fac deosebirea intre faza lunga si faza scurta ( mentionez ca si eu cateodata am impresia ca cel din fata merge cu faza lunga - tocmai poate ca nu are farurile reglate si dau flash ). In plus, farurile cu xenon au alta intensitate si se poate sa ii induca in eroare pe unii combinatia masina incarcata-autolevelling nu chiar precis si faruri xenon.

Concluzia : imi pare rau pentru ei atata vreme cat la service-ul Honda ni se spune ca autolevellingul isi faca treaba bine :-)

www.viptenisclub.ro
civicfan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules