Iarna grea, fratilor.
Nici masina asta nu face fata ce sa mai zic de ceilalti.
Azi am ramas blocat de vreo doua ori, e posibil din cauza cauciucurilor desi...am simtit ca masina nu tragea si cu VSA decuplat mai rau era.
In schimb franele sunt bune pe gheata asta.
Noroc ca maine am liber ca iar pierdeam ziua in trafic, nici de iarna nu te mai poti bucura cu atatia "piloti de curse" pe strazi.
Spor la lopata ca nu se mai poate altfel.
Ai cauciucuri de vara?.......Nici eu n-am de iarna, dar cu Dunlop, allseason, M+S, mai usor, mai greu, merge frate, nu ramai blocat, 4x4 isi face treaba pana la urma, cu 4x2, in trecut, uneori si cu roti de iarna innebuneam in zapada mare, dar cu aceasta "doamna de oras, echipata partial si pt lupta cu nametii", chiar daca uneori te chinui putin, scapi de balamuc, nu te lasa la greu,...... probabil "chemi un prieten", daca reusesti sa ramai suspendat cu toate rotile, ceea ce e putin probabil ........sau ai doar niste "gume" superbe de vara,.............sincer....cu "gumele "mentionate anterior, m-am "jucat"ceva in zapada de cand am luat-o, si nu m-a lasat niciodata....
Pune-i Cataline anvelope de iarna si ai sa vezi diferenta atat la tractiune cat si la franare...
Am scos-o pe masina ieri pe la 17-17,30....fara lopata fara nimic..cu zapada troienita pana la masca fata si de jur imprejurul masinii - stiti cu totii cum e printr-e blocuri pe alei - am dat o tura prin cartier. Cu regret trebuie sa o spun - am mai constatat si cu alte ocazii - este cam mare timpul de reactie la 4x4....daca pe drum relativ uscat nu se simte...pe zapada mare e usor naspa....in rest cu rotile de iarna merge foarte bine....
Pe mine m-a prins o iarna in Bulgaria cu anvelope BFGoodrich all seasons....vai de mama mea cum a fost....rau de tot si la tractiune dar mai ales la franare....asa ca am rezerve fata de performantele masinii iarna cu anvelope all seasons.
Sunt cauciucurile standard Dunlop dar nu ma gandeam sa nu se miste deloc. Zapada era pana aproape de praguri dar totusi e un 4x4. Si da, pana intra si rotile din spate te dai jos si mai dai tu vreo doua lopeti.
Probabil urmatoarea investitie va fi in cauciucuri...asptept reducerile .
Pe la 18:00 am un drum in centru, va relatez cum se mai comporta.
Sunt cauciucurile standard Dunlop dar nu ma gandeam sa nu se miste deloc.
Daca e vb de Dunlop Sport, e clar de ce nu te miscai. Au o guma extrem de dura si pe anotimp cald, iti dai seama la -10 grade cum erau anvelopele alea.
Cand ai burta pe zapada, roti de vara poti sa ai si mama lui 4x4. Nu ca ar fi situatia mai roz cu cele de iarna, dar cand masina ramane suspendata nu prea ai ce sa ii mai faci. Aici se vede intotdeauna experienta celui care stie sa conduca un (asa zis) 4x4 prin zapada.
Revin cu date.
Proasta inspiratie ca am scos masina azi...dar cred ca o mai scoteam la vara...ma rog in "orasul minunat" nu te plictisesti niciodata.
Doua mari probleme am rezolvat astazi: incalzirea si sistemul 4x4; pe larg mai incolo, dupa doua ore de lopata sunt "putin" epuizat...asta multumita si celor de la dezapezire...buna vorba au englezii: "burn in hell"...niste dobitoci.
Masina s-a comportat peste asteptati.
Spor la lupta cu zapada.
Ieri ma laudam, azi am furat-o si eu, doar cu lopata, scapi, nu am o problema in nameti, in oras, la munte, in nameti adevarati, dar cand dau de sleaurile dintre blocuri, de combinatia aia fatala, gheata dedesubt si zapada inghetata deasupra, e jale,.....la anu'......cauciucuri de iarna, frate, Florin are dreptate, ai cauciucuri de iarna, de preferat un ice & snow,......cu CR-V-ul, care in principiu e gagica de oras,.....n-ai totusi nicio emotie, da-i cauciucuri de iarna si e ca un tanc,.....e verificata treaba in seara asta, cu un prieten, incredibila diferenta.......