Cultura e o chestiune de scoala, de traditie, de uimire si de efort neclintit. Romania nu are scoala, nu mai are traditie, nu cunoaste uimire, se fereste de efort. (Neagu Djuvara) http://www.breslo.ro/Shop/mihaalex/
Efectuat ieri revizie 2 ani / 27.700 km. Schimbat filtre, placute noi fata + spate TRW Lucas, ulei nou Motul 8100 X-CESS 5W-40, remediat zgomot pedala ambreiaj.
Multumiri lui Razvan si intregii echipe Asko, pentru promptitudine si calitatea serviciilor oferite.
Salutare! Imi poate spune si mie cineva un pret pentru un parbriz de Jazz '09? Am avut un pic de ghinion saptamana trecuta si de la o ciupitura cauzata de o piatra, am acum doua dungi de 8 si 25 de cm lungime (s-a extins extrem de rapid, probabil din cauza frigului de afara) . Sau, daca exista o solutie eficienta de a opri extinderea ulterioara... (deocamdata nu influenteaza foarte mult unghiul vizual al soferului, si ma gandeam sa nu-l schimb ... inca )
Salut, am o problema - leasingul s-a finalizat, si se pare ca societatea de leasing a pierdut cheia sau cheile suplimentare. Masina e un Accord '06.
Intrebare: se pot face chei suplimentare? Banuiesc ca nu, dar asta ar fi varianta cea mai comoda. Daca nu, care e solutia? Presupun ca schimbarea butucilor si reprogramarea calculatorului - cam cat ar costa?