Go Back   Hondafan > My HONDA > My Accord > Accord 2009-

Notices

Closed Thread

Thread Tools
Old 02-02-10, 17:19   #431
Rav
Last nick: bastircar
SH-AWD

Rav's Avatar

Rav is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pauliasi View Post
Ma bucur
Acum, daca mai si zici de unde ai comandat (probabil ca de-aici)....

da ai mei au comandat... trebuia sa fie cadou de ziua mea au intarziat comanda ... dar au comandat ceva mai mult au fost 8 flacoane si 4 lavete, total 189 ron... dar cred ca e suficient ce e acolo la 139 eu totusi cre ca sunt destul de utile lavetele desi lasa scame pe plasticele de la interior...

a era sa uit...
Multumesc din suflet pentru ajutorul oferit de dealerul HONDA Baia Mare ... care prin amabilitatea caracteristica mi-au facut loc berechet la ei in service pentru a pune in opera produsele, da ... multumesc si de cafea
Old 02-02-10, 17:27   #432
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

Paulica daca vedeai cum arata masina dupa ce am terminat de mesterit... pfui ca noua!

L.E. observi si in pozele facute cu telefonu... cum se reflecta in vopsea aproape tot ce e in apropiere, e super satisfacator sentimentu dupa 1 zi de frecusi "vashiren und poliren"!

A cu ocazia asta am observat ca lacul e sarit destul de nasol in 2 locuri pe capota, iar inca in vreo 15 locuri parca e impinsa vopseaua .. imi aduce aminte de plastelina... daca am urme de pietre si pe plafon ... va da-ti seama ce drumuri sunt la noi...
Old 02-02-10, 20:22   #433
Stefan G
Last nick: achi90
Hondamatic

Stefan G's Avatar

Stefan G is on a distinguished road

Pfff chiar ca e ca noua...abia astept sa vina caldura si sa folosesc si eu produsele alea mai ales "creionul" pt zgarieturi.
Old 03-02-10, 08:53   #434
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

creionul e ok doar pentru zgarieturile lacului ... din ce am auzit eu...daca il incerci, vreau sa vad ce remedieri ai facut cu el, adica poze inainte si dupa! sper sa mearga sau macar sa protejeze tablaria ... habar nu am ...
Old 03-02-10, 12:34   #435
Stefan G
Last nick: achi90
Hondamatic

Stefan G's Avatar

Stefan G is on a distinguished road

O sa vedem
Old 04-02-10, 13:53   #436
Cipri
Senior Member
PGM-FI

Cipri's Avatar

Cipri is on a distinguished road

Mai mai, nealcose ti-ai facut-o! Felicitarile tie sau la Alice?
Old 05-02-10, 09:20   #437
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

Cipri!
Am vb. cu sefa (Lore) - am promis cand aduce masina de drive test (Accord cred ca echipare confort+) am sa-i ofer un tratament ca a fost doamna si m-a primit in curte la ei, da Alice a fost foarte harnica ... apare in poze municnd, dar... dupa 2-3 ore ... si-a baut cafeaua cu Lore

Sa sti ca dupa 4 zile de alergat pe ciudatenia asta de vreme, nu prea se leaga mizeria de ea si se pastreaza foarte bine luciul cred ca or fi cat de cat ok materialele astea.
Old 07-02-10, 10:26   #438
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

Azi dimineatza am descoperit filtre K&N dar pentru tsx 2,4 nu stiu daca se potrivesc si la noi, acum caut dimensiunile filtrului nostru ... poate poate.
asta e K&N:
http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=33-2430

si nu gasesc dimensiunile filtrului stock de accord nicaeri ... cred ca ma duc la garaj si-l masor azi...
Old 08-02-10, 20:27   #439
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

Nu am reusit ... am uitat, poate are cineva pe undeva un pdf cu dimensiunile filtrului ... (Florin)

pana una alta...
Old 12-02-10, 09:39   #440
Rav
SH-AWD

Rav's Avatar

Dragi hondari, de saptamana asta am constatat ca vine primavara pe meleagurile morosenesti, drept urmare a inceput sa miste lumea pe ici pe colo si implicit si eu !
Asadar, am inceput si eu sa calc pedala de acceleratie ceva mai apasat, "obraznicatura" noastra se comporta din ce in ce mai bine, ce ma supara e combustibilul de tot rahatul de la noi din zona Petrom 99 bag si parca nu se simte tare bine la relanti...

Urmatoarea mea dorinta sunt anvelope pe 18"... sper sa se "dezghete" cat de cat treaba sa ma pot arunca la portofel....cred ca am sa ma rezum doar la filtru K&N pentru luna asta.

Pana una alta...

Thread Tools

Posting Rules